Repertoár

Tisztelt Rendezvény és Programszervezők! Várjuk megtisztelő megrendelésüket, felkérésüket, hogy az Önök rendezvényeit színesíthessük előadásainkkal, programjainkkal! Ajánljuk új gyermek- és felnőttszínházi produkcióinkat, melyekről leírást a BEMUTATÓINK menüpontban találhatnak, valamint a korábbi évadok néhány alább látható előadását! Műsorrendelés és információ kéréssel kapcsolatban hívják szervezőinket!

Image

János vitéz

Petőfi Sándor elbeszélő költeményéből született bábszínházi előadásunk.
Sodró lendületű, látványos játékban mutatjuk be Kukorica Jancsi - János vitéz klasszikus, szívet, lelket melengető történténetét. Előadásunkat felső tagozatos és középiskolás diákoknak, valamint felnőtteknek ajánljuk.

Zeneszerző: Kövi Szabolcs
Játsszák: Tarr György m.v., Rózsás Anna és Végh Zsolt

Bábszínpadra írta, tervezte és rendezte: Sarkadi Nagy László

Előadásunk az Emberi Erőforrások Minisztériuma pályázati támogatásával jött létre.
Image

Pöttyös mese

Egy hétpettyes katicabogárnak elveszik az egyik pöttye. Keresni kezdi árkon, bokron, égen, foldön, bejárja a fél világot, kutatja tavasszal, nyáron, ősszel, télen... Sok barátot szerez az úton, de hogy a pötty hova lett? Csak a mese végén derül ki!

Zene: Kovács Norbert
Játsszák: Valler Kata m.v. és Végh Zsolt

Írta, tervezte és rendezte: Sarkadi Nagy László
Image

Röfi és a farkas

Mit tegyünk egy poros buszmegállóban, ha lekéstük a buszt és a következő indulásáig még van vagy egy óra? Játsszunk! A kofferekben lapul néhány dolog, ami ehhez remek kellék, sőt nem maradt otthon Röfike sem, aki azt állítja hősiesen magáról, hogy ő bizony nem fél a farkastól! De mikor előkerül az éhes ordas...

Játssza: Simon Botond és Végh Zsolt

Írta, tervezte és rendezte: Sarkadi Nagy László
Image

Tapsi kalandjai

"Unom már a nyusziságot, keresek más rokonságot, nem ily ugri-bugri népet!" - így kiált fel Tapsi, a kisnyúl és elindul világgá "mesterséget" keresni magának. A mókás történet az eső miatt elmaradt kirándulás kofferjeiből kerül elő a szobában.

Játsszák: Simon Botond és Végh Zsolt

Írta, tervezte és rendezte: Sarkadi Nagy László
Image

A kiskakas gyémánt félkrajcárja

A méltán szeretett magyar népmese alapján készült vidám, zenés előadásunk, melyben a bátor, nagyhangú kiskakas móresre tanítja a nagyhatalmú török császárt és visszaszerzi gyémánt félkrajcárját.

Játsszák: Császárné Csirmaz Enikő, Rózsás Anna és Végh Zsolt
Zeneszerző: Kövi Szabolcs

Írta, tervezte és rendezte: Sarkadi Nagy László
Image

Koffermesék

"Jöttem árkon, bokrokon, napfényes szép hajnalon. Göncölszekér kereke gurult velem ide be. Megjöttem, hát itt vagyok! Kívánok hát mindenkinek madárfüttyös szép napot!" Így érkezik a nézők közé Világvándora Garabonciás, akinek kofferje csodás, vidám meséket rejt.

Játssza: Végh Zsolt

Írta, tervezte és rendezte: Sarkadi Nagy László

Image

Szomorú vasárnap

zenés színpadi játék 2 részben

KIZÁRÓLAG FELNŐTTEKNEK SZÓLÓ ELŐADÁS!

Müller Péter szellemes, jó humorú darabjában, Seress Rezső, a világhírű kis magyar muzsikus tér vissza halála után oda, ahol életét, mint zongorista élte: a legendás Kispipába. Jön, hogy életét, s vele sok évtized magyar történelmét újra játssza zenével, dallal és tánccal. Jön, hogy „rendezze a cehhet”! Vele jön barátja, Jani pincér, s felesége, Helénke is, hogy beszálljanak ebbe a nem hétköznapi játékba.

A két felvonásos, élő zenével kísért előadás a nézők számára garantáltan egy szívet-lelket melengető színházi élmény!

Főbb szerepekben: Végh Zsolt, Németh Piroska és Kovács Norbert

Rendezte: Sarkadi Nagy Antalné

Az előadás létrejöttét az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatta, s az UMPA ügynökség és az EMB Universal Zeneműkiadó engedélyezte.

Szervezőink elérhetőségei

Cégadatok

Pegazus Színház Közhasznú Nonprofit Kft.

  • Székhely: 8500 Pápa, Szent István u. 4.
  • Levelezési cím: 8500 Pápa, Fő té 18.
  • Adószám: 13509145-2-19
  • E-mail: info@pegazusszinhaz.hu
  • Telefon: +36-30/461-5161, +36-30/528-5550

Támogatóink