Repertoár

Tisztelt Rendezvény és Programszervezők! Várjuk megtisztelő megrendelésüket, felkérésüket, hogy az Önök rendezvényeit színesíthessük előadásainkkal, programjainkkal! Ajánljuk új gyermek- és felnőttszínházi produkcióinkat, melyekről leírást a BEMUTATÓINK menüpontban találhatnak, valamint a korábbi évadok néhány alább látható előadását! Műsorrendelés és információ kéréssel kapcsolatban hívják szervezőinket!

Image

Pöttyös mese

Egy hétpettyes katicabogárnak elveszik az egyik pöttye. Keresni kezdi árkon, bokron, égen, foldön, bejárja a fél világot, kutatja tavasszal, nyáron, ősszel, télen... Sok barátot szerez az úton, de hogy a pötty hova lett? Csak a mese végén derül ki!

Zene: Kovács Norbert
Játsszák: Valler Kata m.v. és Végh Zsolt

Írta, tervezte és rendezte: Sarkadi Nagy László
Image

Röfi és a farkas

Mit tegyünk egy poros buszmegállóban, ha lekéstük a buszt és a következő indulásáig még van vagy egy óra? Játsszunk! A kofferekben lapul néhány dolog, ami ehhez remek kellék, sőt nem maradt otthon Röfike sem, aki azt állítja hősiesen magáról, hogy ő bizony nem fél a farkastól! De mikor előkerül az éhes ordas...

Játssza: Simon Botond és Végh Zsolt

Írta, tervezte és rendezte: Sarkadi Nagy László
Image

Tapsi kalandjai

"Unom már a nyusziságot, keresek más rokonságot, nem ily ugri-bugri népet!" - így kiált fel Tapsi, a kisnyúl és elindul világgá "mesterséget" keresni magának. A mókás történet az eső miatt elmaradt kirándulás kofferjeiből kerül elő a szobában.

Játsszák: Simon Botond és Végh Zsolt

Írta, tervezte és rendezte: Sarkadi Nagy László
Image

Koffermesék

"Jöttem árkon, bokrokon, napfényes szép hajnalon. Göncölszekér kereke gurult velem ide be. Megjöttem, hát itt vagyok! Kívánok hát mindenkinek madárfüttyös szép napot!" Így érkezik a nézők közé Világvándora Garabonciás, akinek kofferje csodás, vidám meséket rejt.

Játssza: Végh Zsolt

Írta, tervezte és rendezte: Sarkadi Nagy László

Image

Szomorú vasárnap

zenés színpadi játék 2 részben

KIZÁRÓLAG FELNŐTTEKNEK SZÓLÓ ELŐADÁS!

Müller Péter szellemes, jó humorú darabjában, Seress Rezső, a világhírű kis magyar muzsikus tér vissza halála után oda, ahol életét, mint zongorista élte: a legendás Kispipába. Jön, hogy életét, s vele sok évtized magyar történelmét újra játssza zenével, dallal és tánccal. Jön, hogy „rendezze a cehhet”! Vele jön barátja, Jani pincér, s felesége, Helénke is, hogy beszálljanak ebbe a nem hétköznapi játékba.

A két felvonásos, élő zenével kísért előadás a nézők számára garantáltan egy szívet-lelket melengető színházi élmény!

Főbb szerepekben: Végh Zsolt, Németh Piroska és Kovács Norbert

Rendezte: Sarkadi Nagy Antalné

Az előadás létrejöttét az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatta, s az UMPA ügynökség és az EMB Universal Zeneműkiadó engedélyezte.

Szervezőink elérhetőségei

Cégadatok

Pegazus Színház Közhasznú Nonprofit Kft.

  • Székhely: 8500 Pápa, Szent István u. 4.
  • Levelezési cím: 8500 Pápa, Fő té 18.
  • Adószám: 13509145-2-19
  • E-mail: info@pegazusszinhaz.hu
  • Telefon: +36-30/461-5161, +36-30/528-5550

Támogatóink