Ügyességet, kreativitást, logikai képességet fejlesztő, egyedi tervezésű, festett, képzőművészetileg egységes játékokból álló Pegazus Játékterünk kellemes szórakozást biztosít az óvodás és kisiskolás gyermekeknek. Kül- és beltéren egyaránt felépíthető, a játékot animátorok segítik és felügyelik.
Játékaink nagy sikert aratnak minden szabad- és zárt téri rendezvényen, legyen az akár céges rendezvény, falunap, fesztivál, vagy bármilyen közösségi program. Gyakori kiegészítője játékterünknek a többnyire ÜGYESSÉGI FELADATOKBÓL ÁLLÓ PRÓBATÉTELEK sora. Muszkli Miska - erő és bátorságpróba, Hétmérföldes - mesei hétpróba... vagy az aktuális rendezvényhez igazított és kitalált feladatok sora, bármilyen, a gyermekek életéhez köthető témában: Jeles napok, Iskolaváró, Autómentes nap, Barokk fesztivál... és sorolhatnánk szinte a végtelenségig!

Megrendelőink körében kedvelt szolgáltatásunk a KÉZMŰVES FOGLALKOZÁSOK kínálata. Hasonlóan a próbatételekhez, itt is az alkalomhoz, a rendezvényhez tudjuk igazítani elkészítendő kézműves tárgyainkat, legyen az bármilyen anyagból, papírból, fából, természetes anyagokból stb.

Szervezőink elérhetőségei

Támogatóink